JBL ProPond Winter + Care Stick Yem 1L, kış aylarında koi ve havuz balıkları için özel formüllü düşük proteinli yemdir. Soğuk suda sindirimi kolaydır.
JBL PROPOND WINTER + CARE STICK YEM - 0.6 KG - 1 L
Kolay sindirilebilir formülü sayesinde düşük kış sıcaklıklarında (5 ila 15 °C arasında) optimum enerji rezervleri sağlar.
Düşük su sıcaklıkları için 2:1 protein/yağ oranına sahip tam yem. Balıkları sadece aktif oldukları sürece besleyin.
Yüksek kaliteli buğday tohumu içeren kolay sindirilebilir formül, balıklar yerde dinlenmedikleri sürece düşük sıcaklıklarda anında enerji sağlar.
Batan yem çubukları, yılın en soğuk zamanı için doğru bileşime sahiptir: %22 protein, %11 yağ, %2 ham lif ve %6 ham kül. Renklendirici ve koruyucu içermez.
İÇERİK;
Buğday unu, buğday ruşeymi unu, Mısır unu, Somon balığı unu, Pirinç unu, Krill unu, Buğday glüteni, Balık yağı, Hefenerzeugnisse, kabayonca unu, Deniz yosunu unu, Sarımsak tozu
ANALİZ;
Ham protein (22.0%), Yağ içeriği (11.0%), Ham lif (2.0%), Ham kül (6.0%)
JBL PROPOND WINTER + CARE STICK YEM - 0.6 KG - 1 L
Kolay sindirilebilir formülü sayesinde düşük kış sıcaklıklarında (5 ila 15 °C arasında) optimum enerji rezervleri sağlar.
Düşük su sıcaklıkları için 2:1 protein/yağ oranına sahip tam yem. Balıkları sadece aktif oldukları sürece besleyin.
Yüksek kaliteli buğday tohumu içeren kolay sindirilebilir formül, balıklar yerde dinlenmedikleri sürece düşük sıcaklıklarda anında enerji sağlar.
Batan yem çubukları, yılın en soğuk zamanı için doğru bileşime sahiptir: %22 protein, %11 yağ, %2 ham lif ve %6 ham kül. Renklendirici ve koruyucu içermez.
İÇERİK;
Buğday unu, buğday ruşeymi unu, Mısır unu, Somon balığı unu, Pirinç unu, Krill unu, Buğday glüteni, Balık yağı, Hefenerzeugnisse, kabayonca unu, Deniz yosunu unu, Sarımsak tozu
ANALİZ;
Ham protein (22.0%), Yağ içeriği (11.0%), Ham lif (2.0%), Ham kül (6.0%)

| Taksit | Taksit Tutarı | Toplam Tutar |
|---|---|---|
| Peşin | ₺395,00 | ₺395,00 |
| 2 | - | - |
| 3 | - | - |
| 4 | - | - |
| 5 | - | - |
| 6 | - | - |
| 7 | - | - |
| 8 | - | - |
| 9 | - | - |
| 10 | - | - |
| 11 | - | - |
| 12 | - | - |











